Over PhD Ursela

Ursela van StekelenburgConsultant, coach, docent, marketeer, onderzoeker, strateeg. En jóuw changehacker! Mijn oprechte overtuiging is dat in elk mens innerlijke wijsheid schuilt. Gebruik die kracht en kom in beweging. Al in 6 stappen maak je jouw wensen en plannen waar. Schakel mij in als inspirator en aanjager. En maak gebruik van mijn 30-jarige ervaring. Vanwege mijn oplossingsgerichte focus kunnen we vaak al met 3 tot 6 gesprekken jouw doel bereiken. Natuurlijk kun je ook mijn boeken lezen: “Dit keer lukt het”, “Coach jezelf in drie stappen”, “Hoe haal ik het beste uit mezelf”, “Wel en wee van familiebedrijven”.

Wil je meer over mijn achtergrond weten, link naar LinkedIn.

  • Ursela maakt veranderingen waar
  • Ursela doorbreekt impasses
  • Ursela denkt oplossingsgericht mee

Wees slim en kom in actie, want wachten is jammer van de tijd. Elke minuut telt. App of mail mij: 06-20544636 / ursela@cleverwise.nl.

In het verleden heb ik voor Psychologie Magazine vragen online mogen beantwoorden. Deze content is te vinden op de website van Psychologie Magazine.